Kuvia miljööstä

Luonnonkauniissa niemennokassa sijaitseva Havola somana kesäiltana konsertin jälkeen 12.6.2017. Täällä Kiteen kamarikonsertit järjestetään.
Pääsalin lisäksi hyvä näkö- ja kuuloyhteys on myös rouvan huoneesta sekä valoisasta erkkeristä. Eteisestä astikin konsertteja on seurattu tuvan täytyttyä äärimmilleen. Kuva: Martti Rosendahl
Kuva: Martti Rosendahl
Aikoinaan Hanna-Leenalle ostettu flyygeli on palvellut hienosti jo vuosikymmeniä. Havolassa se saa aina välillä villasukat jalkaansa, jotta sitä on sulavampaa siirrellä. Kesällä 2022 se siirrettiin Torviseitsikko Pielisen konsertin ajaksi toiseen nurkkaan, jotta seitsikolle tuli tilaa musisoida. Romanssit ja fantasiat -konsertissa flyygeli oli jälleen tutussa paikassaan.
Havolan rannasta.
Kuva: Martti Rosendahl
Kuva: Martti Rosendahl
Havolan yläkerrasta on mukava seurata pihan täyttyvän autoista ja kuulijoiden saapuvan Havolaan. Tämän kuvan nappasi Hanna-Leena nauttiessaan konserttia edeltävästä aina niin kutkuttavan mukavasta odotuksen ilmapiiristä.
Kuvan instrumentit, Johanneksen viulu ja Laurin alttoviulu, ovat soineet Havolassa joka kesä.
Pihasauna on tarjonnut esiintyjille monet maittavat löylyt ennen ja jälkeen konserttien.
Tuolien roudaus kuuluu jokakertaisiin konserttivalmisteluihin.
Nelly huolehtii, ettei konserttikahvitusten jälkeen jää lattioille murustakaan pyörimään.
Pianistin miljöö täyttyy konsertteja valmistellessa teipatuista nuoteista! Tässä Hanna-Leenan nuotit Suomi 100 -konserttiin.